onsdag 13 april 2011

lönsamma iPhone-docka ser ut som en smartphone, fungerar som en stereo (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/12/itable-iphone-dock-looks-like-a-smartphone-acts-like-a-stereo/:

Vi har sett tillräckligt iPhone dockningsstationer för livet - vi har även sett vår beskärda del av tabeller som tar stilriktningar från smartphone - men vi måste erkänna, Kyle Buckner är lönsamma är i en klass för sig. Denna ganska inblandade dockningslösning kombinerar estetik av iPhone 4 med lite kandidat-pad-of-the-framtid stil, så att dess användare att kalla ett set med åtta infällda högtalare med en enkel dra av handen. Det är också packa en uppsättning av fyra aluminium-trimmade mugghållare, komplett med LED-lampor för att ge din dryck lite stämningsbelysning av sina egna. Saken är allt handgjorda, och medan den är konstruerad med iPhone 4 i åtanke kan det vara byggd för att passa din smartphone val. Om du faktiskt överväger att köpa en av dessa saker kan vi också föreslå en flytande säng ? Naturligtvis kan alltid bara hoppa på förbi hoppa och du kolla in en video i tabellen i åtgärder i stället.

Fortsätt läsa lönsamma iPhone-docka ser ut som en smartphone, fungerar som en stereo (video)

lönsamma iPhone-docka ser ut som en smartphone, fungerar som en stereo (video) som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 12 Apr 2011 19:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Kyle Buckner Design | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar