onsdag 13 april 2011

T-Mobiles nya planer få officiell: från $ 60 för obegränsad allt, strypning ingår

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/12/t-mobiles-new-plans-get-official-starting-at-60-for-unlimited/:

T-Mobile är bara borta tjänsteman med nya obegränsade planer vi fick nys om för några dagar sedan, och medan de verkligen obegränsat med siffror, de är inte helt obegränsat i funktionalitet. För $ 59,99 (plus $ 5 avgift för BlackBerry-användare, eller $ 20 extra avgift om kontrakten inte är din grej), får du obegränsad data, inhemska ringer, och inhemska meddelandetjänster. Till skillnad från Sprints liknande erbjudande , när du passerar 2GB bandbredd varumärket "hastigheter kommer uppgifterna att minskas för återstoden av att Bill cykel," i huvudsak informera användarna om att strypa kommer med största sannolikhet att äga rum. I alla är vi glada att se den kompromiss T-Mo's införts för data (medan de flesta andra flygbolag är helt enkelt Axing den obegränsade möjligheten helt och hållet), och vi hoppas några av tävlingen äger i akt. Det låter som en ganska söt affär för dem av er inte hävdvunna in på obegränsad dataanslutning. Ändå för er intresserade, föreslår vi att få ett hopp om att som (potentiellt läckte) pressmeddelande avslöjar att dessa planer endast kan kan finnas tillgängliga för en begränsad tid.

Fortsätt läsa T-Mobiles nya planer få officiell: från $ 60 för obegränsad allt, strypning ingår

T-Mobiles nya planer få officiell: från $ 60 för obegränsad allt, strypning ingår ursprungligen visades på Engadget on Tue, 12 Apr 2011 18:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa T-Mo Nyheter , T-Mobile | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar