onsdag 13 april 2011

DARPA: s next-gen kroppsburna samtidigt: förstärkt verklighet, holografiska solglasögon

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/12/darpas-next-gen-wearable-display-augmented-reality-holographi/:
Den amerikanska militären tycks älska tanken på bärbar skärmar, därav dess fortsatta ansträngningar för att förverkliga dem. Vi vet att det verkar bara går att DARPA utnyttjas Lockheed Martin för att bygga med låg effekt, lätt förstärkt verklighet glasögon, och det var faktiskt fyra hela år sedan när det vilda och wonderous dröm var att farkosten HMDS så liten och lätt som " hög- mode solglasögon . " Tja, den drömmen lever på, denna gång med hologram: den lenscrafters på Vuzix precis fått en cool miljon för att utveckla glasögon som holographically överliggande slagfält uppgifter om bärarens vision. Det låter väldigt Dead Space (eller, du vet, som en Top Secret version av Recon-Zeal's Transcend glasögon ), lovande realtid analys av vad som helst inom synhåll. Bolaget bedömer den färdiga produkten skall inte finnas mer än 3 mm tjock och helt transparent när den är avstängd. Om allt går bra, räknar med att detta sippra ner till konsumenterna på kort tid, snart får du full "situationsmedvetenhet" - inklusive civilstatus - av mystisk främling du har varit eyeballing från andra sidan rummet.

DARPA: s next-gen kroppsburna samtidigt: förstärkt verklighet, holografiska solglasögon publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 12 Apr 2011 23:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink DVICE | källa Bredband | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar