onsdag 13 april 2011

Motorola börja betatestning robust Android tablett, steg upp företag ansträngningar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/13/motorola-to-begin-beta-testing-rugged-android-tablet-steps-up-e/:

Vi har hållit ögonen på Motorolas planer att sjunka klorna i företagsmarknaden under åtminstone de senaste månaderna, och det ser ut bolaget ökar sina insatser med en robust Android tablett passar för arbetsplatsen. En presentation som ges till oss av en hjälpsam tipsaren beskrivs Moto planer på att vara "den första fysiska uttryck definiera Android för företaget," med en Pepparkakor utrustat tablett in beta-testning i oktober. Som ni kan se på bilden ovan skiffer kommer idrotten både en 1.3MP framsidan kamera och en 8MP bakåtvänd kamera "med belysning och siktar" för streckkod. Det är också bär en dual-core 1GHz OMAP 4 processor, 1GB RAM, 8GB NAND, en 7-tums LCD skärm, Bluetooth 2.1 + EDR, 802.11 a / ​​b / g / n WiFi, och USB-anslutning. Det bör också packa tillräckligt med juice för att leverera fem och en halv timme av strömmande video, och bör kunna stå emot en fyra droppfot, extrema temperaturer, damm och vattenstänk. Från utseendet på saker, är denna tablett kommer att vara mer hemma i verkstaden än i styrelserummet, men vi får väl vänta och se vad det blir av det när sak gör det ur beta.

[Tack, Anonym]

Motorola börja betatestning robust Android tablett, steg upp företag ansträngningar ursprungligen visades på Engadget , ons, 13 Apr 2011 14:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar