onsdag 13 april 2011

Pieceable Viewer kan devs apps dela IOS, personliga känslor via en webbläsare

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/12/pieceable-viewer-lets-devs-share-ios-apps-personal-feelings-thr/:
För utvecklare inte riktigt redo att erbjuda sin IOS skapelser i App Store, lovar en ny tjänst för att suga tråkiga jobbet av studsande verk-in-progress av andra. Pieceable Viewer är det magiska programmet i fråga, lanserar idag att låta devs publicera en kopia av sina program till en privat hemsida, vars band de kan dela med betatestare, kunder och kolleger apor kod. Viewer genererar en enda rad kod för att dela och ironi av alla ironier, använder Flash för att simulera apps i webbläsaren. Det kan vara tvingande för frilansare som arbetar med kunder som inte råkar äga en iPhone, och, tillägger bolagets VD, hjälper det devs kringgå Apples 100-enhet gräns. Allt detta från ett företag vars befintlig produkt kan personer med någon erfarenhet av kodning att bygga applikationer.

Du kan prova det gratis, med en person som kan visa en app, och en länk som går ut efter en timme. Uppgradera till en $ 30-en-månad för tre simultan visning av upp till fem program och länkar som inte upphör att gälla. (För obegränsad apps, du måste våren för $ 60 månatliga plan, som gör att upp till tio personer kika på en gång.) Som för alla er Android entusiaster, version är din upp nästa ( surprise, surprise ).

Pieceable Viewer kan devs IOS apps aktie, personliga känslor via en webbläsare som ursprungligen dök upp på Engadget on Tue, 12 Apr 2011 17:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TechCrunch | källa Ka delar eller utbytbart | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar