tisdag 12 april 2011

G-Technology kraschar NAB med bärbara, Thunderbolt utrustade RAID arrayer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/12/g-technology-crashes-nab-with-portable-thunderbolt-equipped-rai/:
G-Technology Thunderbolt Prototype
Den Thunderbolt godhet bara fortsätter rulla ut på NAB. G-Technology tillkännagav bara det blir lägga till stöd för höghastighetsanslutning till sin linje av RAID-enheter för de som tillbringar sina dagar hugga upp HD-video. Den första omgången av produkter kommer att slå i antingen Q3 eller Q4 och börja med bolagets mindre arrayer i de fyra till åtta skivor storlek. En prototyp av en fyra-enhet Modellen kan ses på bilden ovan, som rep Pete Schlatter beskrivit för oss som "sweet spot" när det gäller bärbarhet och lagring. Visst, ringer en åtta-Array "bärbara" låter som en sträcka, men glöm inte: dessa är avsedda att kopplas ihop med bärbara datorer och som personer redigerar video på resan - ni vet, killar med enorma fall av utrustning och biceps att matcha.

G-Technology kraschar NAB med bärbara, Thunderbolt utrustade RAID arrayer publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 12 Apr 2011 01:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Business Wire | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar