tisdag 12 april 2011

JetBlue för att få Ka-bandet höghastighetsinternet till den vänliga skies till 2012

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/11/jetblue-to-bring-ka-band-high-speed-internet-to-the-friendly-sk/:
Trots Boeings tidiga insatser för att göra satellittjänst go-to alternativ för under flygning internet, den ganska dyra samband lösning aldrig riktigt tog fart . Det verkar, satellit-anslutning är på väg att uppleva något av en renässans - bara senaste månaden Gogo tillkännagav sina planer att filt i världen med Ka-bandet täckning till 2015, och nu JetBlue s meddelade att det kommer att bli den första att leverera ett inbyggt Ka-bandet nätverk. I ett avtal med Viasat, flygbolaget för avsikt att föra service till mer än 170 flygplan, påbörjar installationen 2012. Den nya bredband alternativet kommer enligt uppgift att erbjuda högre överföringshastigheter och mer bandbredd per passagerare för mindre pengar än andra under flygning internet alternativ. Med Lufthansas nya FlyNet tjänst även idrottsliga satellit-baserade WiFi verkar det saker att se upp för framtiden av det en gång dömda bredbandslösning.

Fortsätt läsa JetBlue för att få Ka-bandet höghastighetsinternet till den vänliga skies till 2012

JetBlue för att få Ka-bandet höghastighetsinternet till den vänliga skies till 2012 som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 11 Apr 2011 19:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa ViaSat | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar