tisdag 12 april 2011

Läcka BlackBerry playbook utbildningshandbok visas online, skriker Bill Belichick "oskyldig!"

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/12/leaked-blackberry-playbook-training-manual-appears-online-bill/:
Tråkigt tummarna i väntan nu när du har placerat dina playbook förbeställa ? Varför inte sätta dig till god användning av undervisning som dammiga kranium hur man använder det? Vid första anblicken guide för detaljhandeln säljare ser det här som det kunde ha varit möts av oss , komplett med en rundtur i hamnar och en användbar påminnelse om att du kan använda pekskärmen i både liggande och stående läge. Men det är i försäljningen simuleringen avsnittet att saker och ting verkligen börjar bli intressant. För allt tal om hur playbook är en självklar följeslagare för BlackBerry ägare, det är klart RIM fick PM om att göra den mer välsmakande för konsumenterna också. Till exempel skulle ett företag snarare reps säga det "erbjuder fantastisk multimedia, sann multitasking och tillgång till hela internet - utan undantag", ". [Det] ger dig verksamhet verktyg du behöver för att förändra ditt sätt att arbeta" än Hit källan länk till bekanta och inte betalar uppmärksamhet - som en tredje klass stavning lektion eller besök på DMV, kommer med en frågesport (eller åtta).

[Tack, Velkcro]

Läcka BlackBerry playbook utbildningshandbok visas online, Belichick skriker Bill "oskyldig!" ursprungligen dök upp på Engadget on Tue, 12 Apr 2011 14:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink N4BB , BerryReview | källa RIM | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar