tisdag 12 april 2011

Windows 8 App Store avslöjade i läckte skärmdumpar, redo för betatest?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/11/windows-8-app-store-revealed-in-leaked-screenshots-ready-for-be/:
Under de senaste månaderna, site cnBeta kinesiska varit upptagen dela ut påstådda skärmdumpar av Windows 8 i sin linda, även om få har fångat vår uppmärksamhet tills detta nya parti kom. Om det nu inte ett arbete av några grymt skämt, verkar det som om Microsofts nästa flaggskepp OS kommer att levereras med sin alldeles egna inbyggda App Store, som helt enkelt är dubbad Windows App Store i detta skede (och nu ser vi varför Redmond håller kämpar den goda kampen över "App Store" varumärke). Som med tidigare Windows milstolpe bygger, kan det slutliga utseendet skiljer sig något, men ordet har det att denna nya butikens passerat sitt interna tester och ska snart gå beta. Även om det är för tidigt att säga, det här hoppas att den här funktionen kommer att öppna dammluckan till en hel drös med billigare Windows-program.

[Tack, Stephen]

Windows 8 App Store avslöjade i läckte skärmdumpar, redo för betatestning? ursprungligen visades på Engadget på måndag, 11 Apr 2011 23:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Macgasm , ZDNet | källa cnBeta | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar