tisdag 12 april 2011

Microsoft trycker upp förhandsversion av Internet Explorer 10 (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/12/microsoft-pushes-out-preview-build-of-internet-explorer-10/:
Nöjd med din skinande ny kopia av Internet Explorer 9 ? Det är redan föråldrad - Microsoft just meddelat Internet Explorer 10 på sin blandning Developer Conference i Las Vegas, och om du kör Windows kan du ta en sked just nu och prov ett tidigt smak. Du kan ladda ner den nya plattformen Förhandsgranska just nu på Microsofts Test Drive webbplats och se var företaget är på gång med detta tidiga iteration, som lägger till stöd för ytterligare webbstandarder som CSS Toningar och CSS3 flexibel box Layout. Enligt pressmeddelandet, herre vid namn Dean Hachamovitch bara avslöjade en den nya webbläsaren på MIX scenen, men vi är faktiskt att se honom tala just nu, och ... han är inte riktigt där ännu. Vi låter dig veta vad han säger.

Uppdatering: Video efter paus!

Uppdatering 2: Dean och Steven Sinofsky (ordförande för Windows division) är verkligen att visa det på scenen, men de är bara utföra samma Test Drive tester du kan köra hemma - gå på, du vet att du vill doppa din tå i HTML5 fishbowl.

Fortsätt läsa Microsoft trycker upp förhandsversion av Internet Explorer 10 (video)

Microsoft trycker upp förhandsversion av Internet Explorer 10 (video) som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 12 Apr 2011 00:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Microsoft | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar