tisdag 12 april 2011

Vudu börjar strömma filmer till webbläsaren, men bara i SD

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/12/vudu-starts-streaming-movies-to-the-browser-but-only-in-sd/:
Vudu's film tjänsten redan finns på 300-udda set-top boxar och HDTV inklusive PS3 och Boxee Box , men nu kan lägga till din egen dator till listan eftersom den kommer att börja strömma hela sin katalog direkt på bolagets hemsida. Flash-baserade spelare kommer att låta kunderna titta på filmer som de har hyrt eller köpt som någon annan enhet, men på grund av licensproblem det är begränsat till högst 480p upplösning med stereoljud för nu. Det är en besvikelse för ett företag som pionjärer hög kvalitet 1080p streaming med HDX-format men det kan bidra till att attrahera kunder som hittar en hyra förpackade i med en av deras DVD eller Blu-ray-skivor från Walmart . Det finns inga ord ännu om planer för mobila enheter, men general manager Edward Lichty bekräftat för oss det planerar att göra innehållet tillgängligt i "så många platser som möjligt" så vi förväntar dig att höra något på den fronten snart (men förmodligen efter lanseringen av premien VOD .) Fram till dess finns det några fler skärmar i galleriet och ett pressmeddelande efter rasten eller så kan du bara kolla in 2.0-gränssnitt för dig själv på Vudu.com när allt går live.

Fortsätt läsa Vudu börjar strömma filmer till webbläsaren, men bara i SD

Vudu börjar strömma filmer till webbläsaren, men bara i SD ursprungligen visades på Engadget on Tue, 12 Apr 2011 00:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Vudu.com |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar