tisdag 12 april 2011

Matrox strejker på NAB, först på marknaden med Thunderbolt produkter

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/11/matrox-strikes-at-nab-first-to-market-with-thunderbolt-products/:
Matrox MXO2
Ord ur NAB är att Matrox, mest känd för att möjliggöra dag-handlare för att köra ett alltför stort antal skärmar från en enda grafikkort, blir det första företaget på marknaden med kringutrustning för att använda Thunderbolt . Alla de senaste modellerna av sin MXO2 familj av video I / O-boxar kommer att skeppas med Thunderbolt ombord, medan blivande filmskapare med de aktuella enheterna gen MXO2 kommer att kunna driva 10Gb värde av pixlar per sekund genom att plocka upp en adapter. Matrox har inte tillkännage ett release datum fast eller pris, men vi förväntar oss att den kommer att falla i linje med nuvarande produkter , som sträcker sig från $ 449 till nästan 2.400 $ för MXO2 Rack med Matrox Max. De är inte direkt ha tillbehör för den genomsnittlige användaren, men om du helt enkelt inte kan vänta längre för att sätta dem Thunderbolt hamnar att använda, det är det enda spelet i stan.

Matrox strejker på NAB, först på marknaden med Thunderbolt produkter publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 11 Apr 2011 19:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink 9 till 5 Mac | källa Matrox | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar