tisdag 12 april 2011

Intels första Medfield-baserade smartphone vara en ZTE?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/12/intels-first-medfield-based-smartphone-to-be-a-zte/:
Intels första Medfield-baserade smartphone vara en ZTE?
Det var inte så länge sedan Intel drog en Dell , Anand Chandrasekher visa upp ett fancy ny sak sedan snabbt gömma undan den ur sikte. Det var en Medfield-baserade smartphone, en Atom-drivna mobila att företaget lovar är byggt på "de mest effektiva arkitektur på jorden." Huruvida så är fallet återstår att se, eftersom vi fortfarande väntar på någon sorts information om detta mysterium telefonen, men enligt BusinessWeek en fråga har besvarats: tillverkaren. Intel sägs vara att arbeta för att utforma luren för ZTE , den 32nm processorn förväntas ge anständiga prestanda och hög effektivitet för en mid-range smartphone. Nu har ZTE verkligen försökt göra vågor på den amerikanska marknaden för sent, men vi kan inte låta bli att tänka Intels kommer att behöva en något högre profil partner innan det verkligen börjar slå ARM där det gör ont.

Intels första Medfield-baserade smartphone vara en ZTE? ursprungligen visades på Engadget on Tue, 12 Apr 2011 00:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa BusinessWeek | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar