tisdag 12 april 2011

Garmin intron Forerunner 610, den första pekskärm GPS-klocka för löpare (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/12/garmin-intros-the-forerunner-610-its-first-touchscreen-gps-watc/:
Under årens lopp har förstärkt Garmin upp sitt sortiment av Forerunner GPS klockor, erbjuder något för alla med grafer och även en skvätt o ' rosa . Men den nya, nedbantade Forerunner 610 är den första med en pekskärm som du kan klicka på för att vända menyer istället för att känna runt för en mängd dvärghöns knappar. För din $ 350, kommer den att visa avstånd, tid förflutit, och takten allt på en skärm, men du kan lägga till annan statistik, såsom puls. Den 610 är också den första i raden med en kör / gå registrering, som håller Auto Lap och andra funktioner aktiv även när det upptäcker du går. Som alltid kan du ladda upp dina driver på webben i olidlig detalj, men den här klockan hopp på sociala tåget med "Virtual Racer", en Nike Running -esque community där du kan jämföra din statistik med främlingar "(eller bara försöka att på bästa sätt din egen PRS, om du inte spelar så där).

Efter inloggning några episka strider med pekskärm Nano , skulle vi vara nyfiken att se hur lyhörda displayen efter fingrarna blir svettig, men Garmin lovar att det kommer att fungera bra genom svett, regn och pekskärm-vänlig handskar. Den finns nu på Garmins webbplats, trots att vi föreslår att du hardcore löpare kolla DC Rainmaker 's recension nedan: det är allt du velat veta om de 610 men var rädd att fråga, samt en jämförelse bilder med andra föregångare och en handske test.

Fortsätt läsa Garmin intron Forerunner 610, den första pekskärm GPS-klocka för löpare (video)

Garmin intron Forerunner 610, den första pekskärm GPS-klocka för löpare (video) som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 12 Apr 2011 14:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Garmin | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar