måndag 18 april 2011

IPAD tar bort amerikanska jobb, Jesse Jackson Junior mentala hälsa (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/18/the-ipad-is-taking-away-american-jobs-jesse-jackson-juniors-sa/:
Du vet hur e-böcker är gradvis tar över pappersboken som den mest populära format för konsumtion av det skrivna ordet? Tja, det är dåligt, mmkay? Förlag, bibliotekarier och bokhandlare förlorar sina jobb och det är allt helt IPAD fel. Glöm Kindle: s miljontals av försäljningen, IPAD gjorde det. I en technophobic rant att konkurrera alla technophobic restauranger som har kommit innan det, anklagar Illinois representant Jesse Jackson Jr IPAD popularitet för den nuvarande nivån på arbetslösheten i hans nation, innan de börjar skulptera en ranglig argument om hur det första tillägget till USA Konstitutionen utnyttjas till fördel för Kina. Se hans tirad på video efter rasten.

Fortsätt läsa Den IPAD tar bort amerikanska jobb, Jesse Jackson Junior mentala hälsa (video)

IPAD tar bort amerikanska jobb, Jesse Jackson Junior mentala hälsa (video) publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 18 Apr 2011 05:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink 9to5Mac | källa ShaddapPlease (YouTube) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar