måndag 18 april 2011

Meizu MX att vara Jack Wongs nästa dröm telefon, kommer med HDMI-ut vid årets slut

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/17/meizu-mx-to-be-jack-wongs-next-dream-phone-coming-with-hdmi-ou/:
Det är bara 109 dagar sedan Meizu s märkliga lansering av M9 Android, men som vi alla vet, det finns ingenting som hindrar vår man Jack Wong från kitslig hans nästa flaggskepp telefonen på hans forum. Tidigare känd som M9II har Wong numera omdöpt till denna 4-tums luren till MX - tydligen en förkortning för "Meng Xiang" eller "dröm" på mandarin kinesiska, men X kan också listigt dubbelt upp som den romerska siffran för 10 här. Också delat ovan är verkliga livet skott, en MX mock-up - inte långt bort från den tidigare göra - som lämpligen ses chillaxing på VD: s säng. I en separat forumtråd, vi höra att HDMI och koaxial digitala ljudutgångar kommer att finnas på MX, och en 16GB modell kommer att släppas i slutet av året antagligen för ¥ 3,580 ($ 548). Även detta är en betydande hoppa från M9's ¥ 2,699 ($ ​​413), insisterar Wong som båda telefonerna har samma vinstmarginal, och ärligt talat blir detta ändå en ganska bra affär för några Cortex-A9 godhet under en större skärm. Vi kommer att vara här och väntar på dig, Meizu!

Fortsätt läsa Meizu MX att vara Jack Wongs nästa dröm telefon, kommer med HDMI-ut vid årets slut

Meizu MX att vara Jack Wongs nästa dröm telefon, kommer med HDMI-ut vid årets slut ursprungligen visades på Engadget på Sun, 17 Apr 2011 22:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Meizu Me | källa Meizu BBS | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar