måndag 18 april 2011

Vissa MacBook Airs idrottsliga snabbare Samsung bladet SSD?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/18/some-macbook-airs-sporting-faster-samsung-blade-ssds/:
När Apple släppte sin omgjorda MacBook Air i oktober 2010, var mycket av en övergång till flashminne med hjälp av en specialbyggd Mini PCI Express formfaktor SSD-enhet. Det tog några veckor men dessa SSD-enheter skulle i slutändan vara släpptes som kommersiellt tillgängliga Toshiba Blade X-storm SSD -modul, modell TS128C. Nu ser vi ner rapporter som visar MacBook Airs utrustade med ett andra, ännu snabbare SSD med ett SM128C del nummer - "SM" antyder dess förmodade Samsung tillverkning ursprung. Samsungs SSD hanterar upp till läsa 260MBps och 210MBps skrivhastigheter jämfört med Toshibas 210MBps läsa och 185MBps skrivprestanda. Självklart, det är knappast ovanligt för Apple att flera ljudkällor. Och en nyligen beslutat att köpa delar från Sydkoreas Samsung skulle ha varit ett smart drag för att hålla just-in-time-leveranser linjer välfylld efter den flod av katastrofer i Toshibas hemland Japan. Tyvärr verkar det inte vara ett sätt att bekräfta vilken SSD som du ska köpa utan att spricka öppna detaljhandel lådan och kör OS X Systeminformation. Lycka till med det.

Vissa MacBook Airs idrottsliga snabbare Samsung bladet SSD? ursprungligen visades på Engadget på måndag, 18 Apr 2011 03:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa AnandTech , MacRumor Forum | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar