måndag 18 april 2011

Påslagen: Flip-flop

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/17/switched-on-flip-flops/:
Varje vecka Ross Rubin bidrar Tillslagen , en kolumn om konsumenternas teknik.

Denna veckas tillkännagivande att Cisco är slutare sin Flip Video verksamhet var, men den senaste vändningen i historien om marknadsandelen ledande enhet. Den Flip fick sin början efter att dess upphovsman, Pure Digital, ändrade sin ursprungliga disponibla videokameran ska återanvändas efter hackare visat sig kunna ske. Och dess framgång fortsatte att trotsa konventionen att produkten skulle genljuder mot en uppsjö av digitalkameror och alltmer behöriga smartphones som kunde skjuta konkurrenskraftig - och till och med hög upplösning - video.

Luckan sköt i höjden också över marknadsandelar för företag med långt starkare varumärken som Sony och Kodak, även om den gjorde senare vinster på ett pärlband av hits, inklusive 1080p-skytte Zi8 och vattentät PlaySport . Det slogs även tillbaka ett första razzia från Apples iPod nano och höll fortfarande sin egen efter debuten av den senaste iPod touch, som tog HD-videoinspelning från iPhone och gjort den tillgänglig utan kontrakt. Ja, hängde Flip tuff. Det är därför det har upphört, säger en del om Cisco, företaget som köpte den för några $ 590.000.000 i lager.

Cisco behövs för att visa tillväxt med en konsumentprodukt linje som inte lätt kan kompletteras med förvärv och intäkter lilla samband med moderns märke - ännu mindre än Linksys, företagets nätverk linje. Cisco försökte verkligen. Men Flip gruppen gjorde några felsteg som stack ut som en pop-out USB-kontakt, och med lite av det fjäderbelastade glädje.

Fortsätt läsa påslagen: Flip-flop

Påslagen: Flip-flops publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 17 Apr 2011 20:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar