måndag 18 april 2011

UAE planer företag-class messaging förbud för privatpersoner och mindre företag?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/17/uae-plans-enterprise-class-messaging-ban-for-individuals-and-sma/:
Verkar Förenade Arabemiraten var inte nöjd med de spionerar avtal som RIM infört - nu, regeringens Telekommunikationsmyndigheten kommer enligt uppgift begränsa BlackBerry Enterprise Server (BES) tjänster till företag med fler än tjugo BlackBerry konton varje. Intressant, förnekar TRA sig att alla tjänster kommer att stoppas till individer eller små företag, även inom RIM själv hävdar att ett sådant förbud verkligen kommer att träda i kraft, men RIM menar även att det "skulle vara en branschomfattande politik gäller lika för alla företagslösning leverantörer, "lyckligt tyder på att konkurrenterna även skulle påverkas . Förbudet är tydligen planerad till 1 maj, så det kommer inte att dröja länge att vänta - åtminstone, vi får se vem som talar sanning två veckor från idag.

UAE planer företag-class messaging förbud för privatpersoner och mindre företag? ursprungligen visades på Engadget på Sun, 17 Apr 2011 23:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa AP , WSJ , TRA | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar