måndag 18 april 2011

Motorola Atrix att inleda uteslutande med Orange UK i början av maj

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/04/18/motorola-atrix-to-be-an-orange-exclusive-in-uk-coming-early-may/:
Lagom till duell med Samsung Galaxy S II , s Atrix är Motorola som korsade Atlanten för en tidig maj release i Orange livré. Brittiska företags Orange har meddelat stolt det är alltså den "exklusiva lanseringen partner" för Atrix i Storbritannien, erbjuder dual-core luren gratis på tvåårskontrakt kostar £ 35 per månad eller mer. Ett arbete och lek Kit som innehåller telefonens Multimedia Dock kommer att göras tillgängliga till ett reducerat £ 50 pris till nya kunder som köper telefonen, eller gratis till befintliga Orange abonnenter uppgradera till Atrix under maj månad. Företagskunder på några av de mer dyra fullfjädrad taxor kommer också få chansen att knäppa upp Lapdock gratis. Hoppa förbi paus för Oranges fulll pressmeddelande eller slå källan länk för att registrera ditt intresse nu.

Fortsätt läsa Motorola Atrix att inleda uteslutande med Orange UK i början av maj

Motorola Atrix att inleda uteslutande med Orange UK i början av maj som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 18 Apr 2011 06:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Orange Shop | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar