söndag 29 maj 2011

Android 3,1 uppdatering för ASUS Eee Pad Transformer läcker ut

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/29/android-3-1-update-for-asus-eee-pad-transformer-leaks-out/:
ASUS officiella Android 3,1 uppdatering ska komma snart nog , men Eee Pad Transformer användare som bara inte kan vänta nu ett annat alternativ till sitt förfogande. En till synes slutgiltiga versionen av uppdateringen läckte ut under helgen och av allt att verkar det fungera alldeles utmärkt. Naturligtvis finns det inte en ton av överraskningar att anse att det är lager Android 3.1, men de tidiga rapporter tyder på att prestanda och allmän lyhördhet har förbättrats (med undantag av JavaScript-prestanda, som faktiskt har tagit lite av en träff), och 3,1 Uppgraderingen möjliggör även en ny firmware uppdatering för Transformer dockan, som för med sig en del buggfixar och en ny energisparläge. Hit upp källan länken nedan för all information du behöver för att installera det.

[Tack till alla som skickat detta i]

Android 3,1 uppdatering för ASUS Eee Pad Transformer läcker ut ursprungligen visades på Engadget på Sun, 29 Maj 2011 16:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android Central Forum | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar