söndag 29 maj 2011

Google prickar stängningsdatum för Wave, Översätt API (bland annat)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/28/google-pinpoints-shutdown-dates-for-wave-translate-apis-amongs/:
'Tis en sorglig dag i världen av Google ... åtminstone för utvecklare som använder någon av en handfull olycksaliga API: er. Som sökningen jätte API lista har vuxit under de senaste månaderna, det är som fattar beslutet att slakta några i arbetet med att "vårstädningen." Faktum är att totalsumman av sju nya API: er var ett lanserades under Google I / O ensam, men det verkar som om slutet är nära för Blog Search API, Böcker Data API, bildsök API, nyhetssökning API, patentsökning API, Safe Browsing API (v1 endast), Översätt API, transkribera API, Video Search API och virtuella tangentbordet API. Av dessa är Wave mest förvånande , men Översätt sannolikt gör mest ont - i synnerhet för jetset som förlitat sig på de bakade in tjänster för att linda huvudet kring olika tungor. Enligt Goog har Översätt API blivit officiellt föråldrat "på grund av den stora ekonomiska börda som orsakas av omfattande missbruk." En ganska olycksbådande fras, för att vara säker, och ytterligare bevis på att ett fåtal rötägg kan förstöra för hela oss. Hit länkarna nedan för att få en glimt av hela skadan - vi varnar dig, det är inte snyggt.

Google prickar stängningsdatum för Wave, Översätt API: er (bland annat) publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 28 maj 2011 17:25:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Thinq | källa Google | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar