söndag 29 maj 2011

Android Market mest populära emulatorer försvinner spårlöst

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/29/android-markets-most-popular-emulators-disappear-without-a-trac/:
Om du är en gamer Android, är chansen att du har hört talas om Nesoid, Snesoid, Gensoid, N64oid , Ataroid, Gearoid och Gameboid: de är alla tv-spelskonsol emulatorer utvecklat av yongzh, och många rankad bland de populäraste betalat mest apps på Android Market. Denna vecka, de har något annat gemensamt också - de har alla varit abrupt bort. Efter klagomål från Sega, emulatorer två nixed slutet av förra månaden, men vi hört att Google har sedan återkallas yongzh utvecklare privilegier, precis som PSX4Droid kamrat-i-vapen ZodTTD. Vi kan för närvarande nå ut till både yongzh och Google för kommentaren och hoppas att höra tillbaka snart, men det ser ut som en dyster vecka för emulering gemenskapen.

Android Market mest populära emulatorer försvinna utan ett spår som ursprungligen dök upp på Engadget på Sun, 29 Maj 2011 12:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar