söndag 29 maj 2011

Martin Jetpack träffar 5.000 meter milstolpe, kunde komma in på marknaden inom 18 månader (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/29/martin-jetpack-hits-the-5-000-feet-milestone-could-come-to-mark/:
OK, så Martin Jetpack inte kan ha gått i kommersiell produktion ganska så snart som vi hade väntat , men det finns fortfarande hopp vid horisonten. Under helgen, klättrade Glenn Martins flygmaskin framgångsrikt omkring 5.000 meter över havet, markerar en ny milstolpe i den 30-åriga, $ projekt på 12 miljoner. Fjärrstyrs av en svans helikopter använde 250-pound hantverk sina två "superfans" till makten själv mot himlen vid cirka 800 meter per sekund, innan säkert fallskärmshoppning tillbaka till jorden från en höjd av cirka 3.000 meter. Som med sitt senaste testkörningen , men Martin Jetpack var utrustad med inte en människa, men med en krockdocka. Det kan ha varit det bästa, men med tanke på att maskinen lidit någon skada när avtalet tio minuters flygning. Trots detta verkar Martin övertygad om att gårdagens test "ger den framtida ytterligare ett steg närmare," och hoppas kunna leverera sin idé till kunder inom de närmaste 18 månaderna - gott om tid för oss att hök nog familjeklenoder att ha råd att $ 86.000 prislapp. Sväva förbi paus för en video av Jetpack stora lansering, eller kolla källan länk för en mer omfattande intervju med Martin och lite bakgrundsinformation bilder från hans uppfinning.

[Tack till alla som skickat detta i]

Fortsätt läsa Martin Jetpack träffar de 5.000 meter milstolpe, kunde komma in på marknaden inom 18 månader (video)

Martin Jetpack träffar på 5000 meter milstolpe, kunde komma in på marknaden inom 18 månader (video) som ursprungligen visades på Engadget på Sun, 29 maj, 2011 17:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Stuff.co.nz | källa TVNZ | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar