söndag 29 maj 2011

Droid Bionic riktmärke rapporter PowerVR GPU, nya SOC inne?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/29/droid-bionic-benchmark-reports-powervr-gpu-new-soc-inside/:
Droid Bionic Benchmark
En mycket konstig sak dök upp på mobila grafik benchmarking sajt NenaMark häromdagen - en post för Droid Bionic. Nu skulle det vara mycket enkelt att fejka det här testet, och du skulle vara rätt att vara skeptisk med tanke på den ofullständiga poäng och det faktum att det rapportering PowerVR s SGX 540 GPU, i stället för Tegra 2 vi såg på CES . Men låt oss inte ha för bråttom - vi hörde redan i april att Nvidias mobila chip inte spelade bra med Verizons LTE. Kanske när Motorola sa att det var försenat Bionic för att inkorporera "flera förbättringar" det verkligen betydde "ombyggnad telefonen med en mer LTE vänlig CPU." Både Samsung och Texas Instruments använder SGX 540, och Moto har tidigare vänt sig till TI: s OMAP för Droid, Droid 2 och Droid X. Då igen, en enda, misstänkt låga benchmark värdering är inte den mest övertygande grund för ett rykte.

Droid Bionic riktmärke rapporter PowerVR GPU, nya SOC inne? publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 29 maj 2011 05:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Droid Liv | källa NenaMark | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar