söndag 29 maj 2011

RSA SecureID hackare kan ha tillgång till Lockheed Martin affärshemligheter, menyer cafeteria

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/29/rsa-secureid-hackers-may-have-accessed-lockheed-martin-trade-sec/:

RSA SecureID donglar lägga till ett lager av skydd för allt från kontoret Pilates klass scheman till företagets e-postkonton, med banker, tech företag, och även amerikanska försvaret avtalsparter som använder hårdvara säkerhetstoken att skydda sina nätverk. Efter en strid på RSA i mars, men bolaget uppmanade kunder att öka säkerheten andra metoder, såsom lösenord och PIN-koder, teoretiskt skydda nätverk från hackare som kan ha fått möjlighet att duplicera de kritiska SecureIDs. Nu Lockheed Martin påstår att dess nät har kommit under attack, vilket fick RSA att utfärda 90.000 ersättare tokens till Lockheed anställda. Den DoD Entreprenören är inte beskriver vilka data som hackare kan ha tillgång till, men en SecureID bypass bör klart tas på stort allvar, speciellt när den lilla nyckelringen dongel hjälper till att skydda vår nationella säkerhet. Om förra månadens Sony bryter inte redan övertyga dig att nötkött upp din egen datasäkerhet, kanske det vore en bra tidpunkt att byta i "Pa55werD1" för ganska patetiska 'password' du har använt för att skydda ditt eget företags affärshemligheter under det senaste årtiondet.

[Tack till alla som skickat detta i]

RSA SecureID hackare kan ha tillgång till Lockheed Martin affärshemligheter, cafeteria menyer publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 29 maj 2011 11:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Boing Boing | källa Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar