fredag 6 maj 2011

App recension: Planetary för IPAD

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/06/app-review-planetary-for-ipad/:
IPAD musikspelare har inte förändrats mycket sedan sin debut, och till skillnad från sina stationära motsvarighet, den saknar också en inbyggd musik visualizer för din mesmerization. Lyckligtvis, för folk som söker vägar att krydda sitt IPAD musikupplevelse, du har nu ett nytt alternativ: Planetary, genom Bloom Studio. Som du kan berätta av namnet och skärmbilden ovan, vad vi har här är ett visuellt tilltalande app för att utforska din tablet musikbibliotek. Det är mycket enkelt: varje konstnär eller band visas som en stjärna, omgiven av album i form av omloppsbana planeterna, och då har du enskilda spår visas som månar som kretsar kring varje album.

Under uppspelning, lämnar varje spår efter ett spår på sin bana för att ange dess speltid, men du kan dölja bana linjer (och etiketter) om du dem alltför störande. Att välja andra album eller artister, den gamla goda nypa-till-zoom eller helt enkelt trycka på andra 3D-objekt kommer att flytta dig mellan månar och stjärnbilder, eller så kan du bara trycka på botten-center-knappen för att hoppa direkt till punkt och pricka väljaren för konstnärer. Självklart är fd roligare inom de första timmarna, men efter en stund hittade vi oss själva föredrar snabbare möjlighet att hoppa över mellow animation. Chef förbi paus för hela vårt intryck och demo video.

Fortsätt läsa App recension: Planetary för IPAD

App recension: Planetary för IPAD publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 6 maj 2011 15:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa iTunes , Bloom Studio | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar