fredag 6 maj 2011

Google Earth blir optimerade för Honeycomb tablets, slog interiör bilder Google Maps nästa vecka

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/05/google-earth-gets-optimized-for-honeycomb-tablets-interior-phot/:
Det kan ha funnits en viss brist på Honeycomb-optimerade apps att gå med på den första omgången av tablets, men saker och ting nu börjar plocka upp lite , och Google har nu fyllt i en mer gap själv. Det är precis släppt en Honeycomb-optimerade versionen av Google Earth , som för med sig stöd för helt texturerade 3D-byggnader som du kan se från gatunivå, liksom en ny åtgärd bar på toppen som låter dig hoppa mellan lager och andra alternativ. Vad mer har Google också nu meddelat att dess nya Business Bilder funktion för Google Maps (Platser, särskilt) kommer att börja rulla ut nästa vecka, som erbjuder vad är effektivt Street View för insidan av återförsäljare och andra byggnader - med ägarens tillstånd, förstås. Chef på tidigare avbrottet för en demonstration av hur det kommer att fungera.

Fortsätt läsa Google Earth blir optimerade för Honeycomb tablets, bilder hit interiör Google Maps nästa vecka

Google Earth blir optimerade för Honeycomb tablets, bilder hit interiör Google Maps nästa vecka ursprungligen visades på Engadget tis, 5 maj, 2011 18:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Officiella Google Blog , Android Market | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar