fredag 6 maj 2011

Sony erbjuder gratis Debix identitetsstöld skydd för PSN och Qriocity hacka offer

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/05/sony-offers-free-debix-identify-theft-protection-for-psn-and-qri/:
Sonys "Välkommen tillbaka" paket av fri programvara och PlayStation Plus-abonnemang var en trevlig gest, men det kommer inte hjälpa dig om ditt kreditkort blir bedrägligt debiteras i efterdyningarna av den PlayStation Network debaclet . Det är dock precis vad Debix är till för. Sonys meddelade att man kommer att tillhandahålla en kostnadsfri ett års prenumeration på Debix's "AllClear ID Plus" skydd mot identitetsstöld service till alla PlayStation Network och Qriocity kontoinnehavare i USA, vilket kommer att försöka skydda dina personuppgifter från skada, av både övervakning känd kriminell aktivitet för din privata siffror och ger upp till $ 1 miljon i ID-stöld försäkringsskydd. Vi har aldrig använt Debix, så vi kan inte gå i god för dess tillförlitlighet, och detta plan visserligen inte ser riktigt lika omfattande som en Debix erbjuder regelbundna kunder för 10 USD per månad. Ändå är några sinnesfrid ett fan av mycket bättre än inget, så vi tror att vi kan ge tar Sony upp sitt erbjudande och registrera dig av 18 juni deadline. Om du vill ansluta sig till oss ska du hitta en aktiveringskod i inkorgen inom kort.

Sony erbjuder gratis Debix identitetsstöld skydd för PSN och Qriocity hacka offer ursprungligen visades på Engadget tis, 5 maj, 2011 22:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PlayStation.Blog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar