fredag 6 maj 2011

Otheros + + ger Linux tillbaka till PS3, gliringar Sony

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/06/otheros-brings-linux-back-to-the-ps3-taunts-sony/:
Linux återvänder till PS3 Sörjer inte mer PS3-ägare: vad Sony hath tas bort , hacker community har gett tillbaka. Teamet på Gitbrew.org har återvänt Linux till Cell-baserad spelkonsol med otheros + + , som har ett antal fördelar jämfört med Sonys officiella hugg på att stödja andra operativsystem. För det första är Linux inte längre förpassas till en prestanda-nedbrytande virtuell maskin och har full tillgång till PS3 hårdvara, och två, det fungerar på både gamla skolan "fett" modeller och nyare "Slim" fallen. Vi varnar dig, men - denna installation är inte för svag i hjärtat, och en del äldre modeller som använder NAND-flash i stället för VFLASH är inte kompatibla (med reservation för denna lista ). Om du inte avskräckas, slå upp källan länk för nedladdning, i instruktioner och (framför allt) för att hålla det till mannen.

Otheros + + tar Linux tillbaka till PS3, stickord Sony ursprungligen visades på Engadget på fre, maj 6, 2011 11:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hack a Day | källa Gitbrew.org | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar