fredag 6 maj 2011

Xerox Business av hjärnan frigör inkorgen från irriterande medarbetare

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/06/xeroxs-business-of-your-brain-liberates-your-inbox-from-annoyin/:
Om du arbetar på kontoret, oddsen är inkorgen är full av Oscar omröstningar, bilder baby, fantasy tips fotboll och diverse andra hinder står i vägen för efterbehandling upp dessa TPS rapporter. Tack vare Xerox Business av hjärnan, kan du hantera slutligen med frågan från den passiva aggressiva komfort du egen postlåda. Den fria Microsoft Outlook plugin låter dig veta vem som bevattning i de mest utropstecken och slagord per e-post, som skickar den längsta meddelanden, och som avsändare slösar bort din tid med e-postmeddelanden som bara säger "tack". Det är en fin start, men vi tror att vi kommer att hålla ut för Premium versionen som kommer att detonera varje Troll docka inom en 50-fots radie. Nu komma tillbaka till arbetet - så fort du är klar att kolla in videon och PR efter rasten.

Fortsätt läsa Xerox Business av hjärnan frigör inkorgen från irriterande medarbetare

Xerox Business av hjärnan frigör inkorgen från irriterande medarbetare som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 6 maj, 2011 01:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Business av din hjärna | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar