fredag 6 maj 2011

Sleek Audio säger upp avtal med 50 Cent, sätter över örat planerna på is

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/06/sleek-audio-terminates-agreement-with-50-cent-puts-over-the-ear/:
Ni kanske minns vår korta run-in med 50 Cent tillbaka på CES, där han tecknat ett partneravtal med Sleek Audio för Slank med 50, ett par "trådlösa hybrid" hörlurar med inbyggd Kleer teknik. Idag har företaget visat att det har sagt upp sitt avtal med G-Unit Brands, 50 licensiering bolag, och att det kommer att bli "omvärdera vårt Wireless Hybrid over-the-ear-hörlurar vid en senare tidpunkt." Det finns inga ord om varför collboration gick snett, och företaget endast anger att den har beslutat att fokusera på sin in-ear-erbjudanden i stället. Självklart, vi har sätt mer än 21 frågor om vad som fick relationen gå sur, men hatar det eller älskar det, är elegant med 50 inte mer. Nedslående PR efter rasten.

Fortsätt läsa Sleek Audio slutar avtal med 50 Cent, sätter över örat planerna på is

Sleek Audio säger upp avtal med 50 Cent, sätter över örat planerna på is ursprungligen visades på Engadget på Fri, 6 maj, 2011 14:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar