fredag 6 maj 2011

Kärnfusion start blir Jeff Bezos underlag, kommer inte att släppa några bomber

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/05/nuclear-fusion-startup-gets-jeff-bezos-backing-wont-be-droppin/:
Här är en fras vi aldrig om vi skulle uttala: Bezos är bomben! Okej, så kanske en nuke hänvisning inte exakt lämpligt här med tanke Jeff Bezos faktiskt står bakom ett företag som är ute efter att skapa billig energi genom kärnfusion , men vi kunde inte motstå. Allmänt Fusion, en kärnfusion start, släppte ett uttalande i dag säger att det har genomfört en $ 19.500.000 runda av finansiering som inkluderade uppbackning från Amazonas grundarens Bezos Expeditions. Enligt bolagets hemsida, general Fusion strategi att skapa "säkra och rikliga" energi sysselsätter ett koncept skapat ca 30 år sedan kallade "magnetiska mål fusion", och förväntar kommersialisering av processen skulle kunna komma före slutet av decenniet. Full PR efter rasten.

Fortsätt läsa Kärnfusion start blir Jeff Bezos stöd, inte kommer att släppa några bomber

Kärnfusion start blir Jeff Bezos underlag, kommer inte att släppa några bomber som ursprungligen visades på Engadget tis, 5 maj 2011 20:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | källa Allmänna Fusion | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar