fredag 6 maj 2011

Samsung Infundera 4G hands-on

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/05/samsung-infuse-4g-hands-on/:
Vi har sett det avstängda och hade det dinglade framför oss och nu, fyra månader efter lanseringen, har vi äntligen fått en chans att spela med en riktig, som arbetar Samsung Infundera 4G . Denna 4,5-tums superphone - den största Sammy har gjort hittills - känns förvånansvärt lätt i händerna, trots sin bredd. Det är mycket tack vare galna tunna 8.99mm profil, tillsammans med ett subtilt texturerat baksida. Super AMOLED Plus-skärm, som lovar att bli ljusare än Super AMOLED liksom lättare att se i direkt solljus, är helt enkelt fantastisk. Vi var allvarligt imponerad av den kraftfulla färger och djup svärta, även om det frilandsprovning kommer att få vänta en dag till.

Gudskelov, låter Samsung dessa levande färger talar för sig själva - det laddat telefonen med lager Android 2.2 och avstod från att sadla den med sin TouchWiz UI. Handenheten rymmer en enda - inte dual - core 1.2GHz processor, men du kommer inte märka eller bry sig om hur många kärnor den har om du inte är ett riktmärke knarkare - telefonen lanserar ansökningar kraftigt, medan pekskärmen är lyhörd och alltid exakt. Vi märkte nary en försening som vi swiped bland de sju startskärmar och tre sidor tillämpning. På tal om hastighet, detta är AT & T: s första enheten lova max hastigheter på 21 Mbps . Samsung höll sin presskonferens i New York restaurang med dålig mottagning, tyvärr, och vi har en känsla av krypande priser vi observerade kamerakontroll inte göra den här telefonen rättvisa. Vi går härifrån med en av dessa dåliga pojkar, och vi gillar även att fullt ut uttrycka det genom sin takt under de närmaste dagarna. Vi återkommer med en grundlig översyn, men under tiden har en gåskarl på galleriet i närbilder nedan.

Samsung Infundera 4G hands-on ursprungligen dök upp på Engadget tis, 5 Maj 2011 17:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | &

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar