fredag 6 maj 2011

Sprint / Google Voice integrationen har viktiga frågor, större brist på stöd

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/05/sprint-google-voice-integration-has-major-issues-major-lack-o/:
Har du provat Sprints nya Google Voice integration ? Vi vet en hel del av våra läsare har - och många av dem har haft problem, skriver till oss för att uttrycka sitt missnöje. Vi började undersöka och fann en samling av klagomål, och ju djupare vi tittade, desto mer frågor vi hittade. För att göra saken värre, har Sprint instruerat sina företrädare att hänvisa alla Google Voice -relaterade frågor till Google Voice Forum, som av skäl som motverkar oss så mycket som du, själv verkar Google ha glömt existerar. Följ med på en fullständig utredning av frågor, bland annat säkerhetshål röstbrevlåda, redovisning av misstag lamslagen av Sprint , och uppmanar utomlands som lämnar er simma i användaravgifter.

Fortsätt läsa Sprint / Google Voice integrationen har viktiga frågor, större brist på stöd

Sprint / Google Voice integrationen har viktiga frågor, större brist på stöd publicerades ursprungligen på Engadget tis, 5 maj 2011 18:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Google Voice Hjälpforum | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar