onsdag 25 maj 2011

ASUS förbereder ett UltraSlim Eee PC "med en twist" för Computex

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/25/asus-preparing-an-ultraslim-eee-pc-with-a-twist-for-computex/:
ASUS vecka skoningslös teasers fortsätter idag med en silhuett av vad företaget kallar en "supertunn sensation [med] en twist." Det är en Eee PC och det finns inga tvivel om att det är en netbook, men något om detta evolutionära produkten blir inte riktigt samma som på sina föregångare. Notebook Italia har grävt upp ovanstående bild, som ser ut som en match för ASUS shadow-skyms teaser och visar vad kan mycket väl vara den tunnaste Eee PC har vi ännu inte sett. Förra gången ASUS var bjudet ut någonting laptop-formad som var ganska så smal, det var Neo SmartBook prototyp som aldrig gjort det ur labben, men det här osthyvel ser mycket sannolikt kommer att slå marknaden kort efter Computex. Naturligtvis kommer vi att vara i Taipei få lowdown för dig, vad som än händer.

ASUS förbereder ett UltraSlim Eee PC "med en twist" för Computex publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 25 maj 2011 06:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Debatt Italia , ASUS (Facebook) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar