onsdag 25 maj 2011

Getaround samåkning tjänsten går live, hyra ut din kärra med en iPhone app och bilmonteringssatsen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/25/getaround-car-sharing-service-goes-live-rent-out-your-ride-with/:
Vi uttryckte vår upphetsning när vi först hörde talas om Getaround, den personliga biluthyrningen som hjälper användare att hyra ut sina bilar per timme eller dag, och på TechCrunch avbryta Tjänsten har officiellt gått live för förare utanför Bay Area. Bolaget meddelade också en medföljande bilmonteringssatsen som gör att potentiella hyresgäster att låsa upp sina tillfälliga rida med bara en iPhone app, då de kan komma åt en fysisk nyckel inuti. Företaget säger att det fungerar precis som alla andra fjärrstyrning enhet, och kan sättas upp i så lite som fem minuter. Oroande ägare bör också veta att när du ger upp din resa får du full försäkringsskydd från Getaround folk, så alla skulder överförs till individen bakom ratten. Hyresgäster får betygsatt av bilägare så det finns definitivt ett incitament för att hålla saker snyggt och prydligt, men vi skulle helt få downrated för att försumma att föra tillbaka till sin ursprungliga position. Var noga med att kolla in demo video på via länken kommer du önskar att du tänkte på detta själv.

Getaround samåkning tjänsten går live, hyra ut din kärra med en iPhone app och bilmonteringssatsen publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 25 maj 2011 08:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TechCrunch | källa Getaround , iTunes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar