onsdag 25 maj 2011

KDDI's Swing navigationssystem hjälper dig att hitta din väg runt i en butik, undvika mänsklig interaktion

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/25/kddis-swing-navigation-system-helps-you-find-your-way-around-a/:
GPS kan hjälpa dig komma till din favorit bokhandel, men när du väl är där, det förmodligen inte kommer att tycka att Thomas Pynchon bok du letar efter. Det är där KDDI's Swing navigationssystem kommer in tar sig inspireras av Nokias Kamppi och NAVTEQ's Destination Kartor tjänster, prototypen är utformad för att hjälpa smartphone-användare hitta i gallerior, restauranger eller annan utrymme inomhus, med endast en röd pil som sin kompass . Välj bara den del av butiken du letar efter, våg telefonen i en cirkel och KDDI: s app kommer att använda ett system med förinstallerad sensorer för att hitta din plats innan du pekar i rätt riktning. Verkar intuitivt nog, men Swing framgång beror ytterst på hur många människor och butiker besluta att anta det. Swing förbi paus för en demo video.

Fortsätt läsa KDDI's Swing navigationssystem hjälper dig att hitta din väg runt i en butik, undvika mänsklig interaktion

KDDI's Swing navigationssystem hjälper dig att hitta din väg runt i en butik, undvika mänsklig interaktion som ursprungligen visades på Engadget , ons, maj 25, 2011 09:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Akihabara News | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar