onsdag 25 maj 2011

Xperia Spela först i kön för mobila Minecraft hamn

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/25/xperia-play-first-in-line-for-mobile-minecraft-port/:
Minecraft på Xperia Play
Om du vill vara den första i din köksfläkt ta Minecraft med dig vart du än går, måste du plocka upp en Xperia Spela . Blocket-byggnaden spel där kubik avatarer dölja Creepers och skapa virtuella processorer kommer att landa på den så kallade Playstation Phone innan han kom till andra Android -enheter och IOS senare i år. Play versionen kommer ha anpassat kontrollsystem som tar fördel av gamepad och knapplacering finns på Sony Ericssons handdator, men exakt när den kommer att lansera eller hur mycket det kommer att kosta är fortfarande okänt. Det är också oklart hur länge titeln kommer att vara exklusiva till gamer-centrerad smartphone, men utvecklaren Mojang kommer att hålla ett event på E3 där, förmodligen kommer vi att få mer information. Nu är det dags att linda upp alla lösa trådar i ditt liv innan det lilla lediga tid du har kvar blir begravda under en hög med tegelstenar och folkmassor - även när datorn inte är händig.

Xperia Spela först i kön för mobila Minecraft porten publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 25 maj 2011 10:25:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Joystiq | källa Gamasutra , Minecraft (Facebook) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar