onsdag 25 maj 2011

EVO 3D frakt med låst bootloader, men HTC kan ompröva politiken

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/25/evo-3d-shipping-with-locked-down-bootloader-but-htc-may-reconsi/:
Vi har några goda nyheter och några dåliga nyheter. Låt oss göra de dåliga nyheterna först: ungefär som den Sensation, Thunderbolt, och Incredible S, polisen har Android bekräftat att den kommande HTC EVO 3D också kommer att ståta med en låst bootloader av liknande sätt, enligt egen ROM datorbyggare kommer att ha svårt att glamming upp sa telefonen. Inte för att någon skulle bli överraskad av detta fynd dock, med tanke på den sorgliga trenden. Som sagt, det finns fortfarande hopp: tidigare i dag, meddelade HTC på Facebook att det är "att se över problemet och vår policy kring starthanterare" - ser ut som någons drog en sida ur Sony Ericssons bra bok. Om allt går bra, vi måste bara vänta och se om HTC kommer slå Motorola att göra sina fans le igen .

[Tack till alla som skickat detta i]

EVO 3D frakt med låst bootloader, men HTC kan ompröva politiken publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 25 maj 2011 00:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android Polisen , HTC (Facebook) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar