onsdag 25 maj 2011

BT och allting överallt börjar LTE rättegång på landsbygden Storbritannien i september

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/25/bt-and-everything-everywhere-will-start-lte-trial-in-rural-uk-th/:
Några av Storbritanniens mest avlägsna delarna har fortfarande inte tillgång till bredband av något slag, men senare i år, kanske de har den sorten som får oss att se på i avund. BT och allting överallt planerar att starta ett LTE rättegång i Cornwall, England sydligaste län, som kommer att pågå från den 1 september fram till slutet av december. Uppkopplingshastighet kunde anpassas så högt som 40Mbps, men den typiska skattesatsen väntas bli närmare 10 Mbps. Volontärer är nu söks för att delta i försöket, även om de har att vistas (eller vara villig att flytta, vi förmodar) i den vackra lilla 4G täckningsområde nära Newquay. BT och T-mOrange har fått en tillfällig skiva 800MHz spektrum att göra sitt experimentera i, vilket troligen kommer att vara att slåss om i LTE spektrumauktionen det är som för nästa år. Först tar vi Newquay, då tar vi världen.

Fortsätt läsa BT och allting överallt börjar LTE rättegång på landsbygden Storbritannien i september

BT och allting överallt börjar LTE rättegång på landsbygden Storbritannien i september ursprungligen dök upp på Engadget , ons, maj 25, 2011 03:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Daily Telegraph , BBC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar