onsdag 25 maj 2011

Ford bilbarnstol prototyp behåller sin givare på ditt hjärta, så att du kan hålla ögonen på vägen

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/24/ford-car-seat-prototype-keeps-its-sensors-on-your-heart-so-you/:
Chevy hade hela "Heartbeat of America" ​​sak hörn på 80-talet, men nu är det Fords tur att få med i leken. Den biltillverkare europeiska forskarlag presenterade en plats prototyp bil i stånd att övervaka en förares hjärta artighet av sex inbyggda elektroder, vilket kan ta mätningar utan att komma i direkt kontakt med huden. Tekniken, den senaste i en nyligen rad hälsorelaterade i bilen begrepp från företaget, kan upptäcka om föraren haft en hjärtattack och överföra denna information till fordonets säkerhetssystem. Enligt forskarna, är systemet redan mycket noggranna i sitt prototyp tillstånd, vilket gör korrekt avläsning för 98 procent av körtiden med 95 procent av förarna testas. För mer information om systemet, kolla videon och pressmeddelande efter rasten.

Fortsätt läsa Ford säte prototyp bil behåller sin givare på ditt hjärta, så att du kan hålla ögonen på vägen

Ford bilbarnstol prototyp behåller sin givare på ditt hjärta, så att du kan hålla ögonen på vägen ursprungligen visades på Engadget tor, 24 maj 2011 23:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | källa Ford | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar