onsdag 25 maj 2011

Cox diken 3G-infrastruktur, pinnar med etermedierna lånat från Sprint

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/25/cox-ditches-3g-network-infrastructure-sticks-with-airwaves-borr/:
Cox Communications hade några stora planer på cellulär marknaden, men de är inte panorering ut riktigt som bolaget planerat - FierceWireless rapporter om att även Cox redan hällt pengar till utbyggnaden av 3G-utrustning, det kommer att skrota det hela, till förmån för fortsätter att betala Sprint för lånat sändningstid. Cellular tjänst i de ursprungliga tre lanseringen marknader kommer enligt uppgift att fortsätta, men en snabb titt på Cox's hemsida visar den aktuella telefonen valet börjar bli lite stillastående. Medan vi har ännu aldrig hört någon särskilda skäl Cox skulle vilja sticka ut som en MVNO, föreställer vi oss att obligatoriska roamingavtal gör det en smula lättare att erbjuda dessa " Otroligt Fair "kontrakt. Det finns också möjlighet att med alla 4G glöd, har Cox beslutat finns det ingen mening med att gå vidare med CDMA utrustning när LTE är mogen för plockning - och när Cox har $ 304.000.000 värde av 700 MHz spektrum väntar på ett sådant nätverk.

Cox diken 3G-infrastruktur, pinnar med etermedierna lånade från Sprint ursprungligen visades på Engadget , ons, 25 maj 2011 08:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa FierceWireless | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar