onsdag 25 maj 2011

Nokia Oro är täckt med 18ct guld på utsidan, färgade med Symbian beklagar inuti

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/25/nokia-oro-is-covered-with-18ct-gold-on-the-outside-tinged-with/:
Nokia har just presenterat en konstig ny best till smartphone. Internt är det din gamla goda C7 - 3,5-tums AMOLED skärm, 720 videoinspelning, 8 megapixel kamera, en pentaband radio och Symbian som din zombie OS - men utåt är det tagit på sig en slicka av guld färg och en bakre mantel av äkta läder. Priset för en telefon byggd ganska så lyxigt sägs vara uppemot € 800 ($ 1.126) före skatter och subventioner och lansering förväntas under Q3 i utvalda länder i Europa och Asien. Ryssland i synnerhet kallas ut som en framgångsrik marknad för sådana "premium"-telefoner, med Nokias Gabriel Speratti, General Manager för sin verksamhet i landet, och förklarade att:

"Vi har ett stort antal användare som letar efter produkter med en byggkvalitet och överlägsna material som vittnar till deras framgång och social ställning. I vissa områden är innehav av sådana premiumprodukter passet till tas på allvar."

Vi måste komma överens, att äga en telefon som denna kommer säkert att få effekt på ditt sociala liv, vi är bara inte så säker på att det blir positivt.

Fortsätt läsa Nokia Oro är täckt med 18ct guld på utsidan, färgade med Symbian beklagar inuti

Nokia Oro är täckt med 18ct guld på utsidan, färgade med Symbian beklagande inne ursprungligen visades på Engadget , ons, maj 25, 2011 05:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Nokia | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar