torsdag 26 maj 2011

Best Buy Mobile uppgraderar Checker avslöjar andra nummer på ditt konto Sprint, inbjuder skrämselpropaganda

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/26/best-buy-mobile-upgrade-checker-reveals-other-numbers-on-your-sp/:
Vissa spricka rapportering från en NBC filial nyheter station har visat en liten svaghet i Best Buy 's cellphone uppgradera kontroll nytta. Om du slår i din Sprint mobilnummer och postnummer får du tas till en skärm som visar alla de andra siffrorna på ditt konto också. Detta gäller endast när din är den viktigaste siffra på kontot, märk väl, men frågan är i uppenbart släpphänt inställning till säkra data kanske du noga med att hålla privat - Verizon, AT & T och T-Mobiles kunder måste passera en säkerhetskontroll först. Naturligtvis de faktiska risker till följd av någon att kunna hitta andra nummer kopplat till ditt konto cellulära är så små att snudda vid godartade ("någon kan använda den ... för något", som KXAN rapport sagely råd), men som knappast ursäkter Best Buy från att vara slarvig med Sprint abonnenter. De är mänskliga också, vet du!

Best Buy Mobile uppgraderar Checker avslöjar andra nummer på ditt konto Sprint, inbjuder sprida panik publicerades ursprungligen på Engadget tor, 26 maj, 2011 09:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink KXAN.com | källa Best Buy Mobile Uppgradera Checker | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar