torsdag 26 maj 2011

HTC Thunderbolt frågor förekommer, men en fix är på väg

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/26/htc-thunderbolt-issues-abound-but-a-fix-is-on-the-way/:
HTC Thunderbolt Som om en-call-Wonder's batteritid var inte nog, den uppdateringen knuffade ut till HTC Thunderbolt ägare ett par veckor tillbaka har vissa enheter slumpmässigt omstart. Verizon och HTC har sagt att de jobbar på problemet, men det är en klen tröst för kunder vars telefoner spontant starta flera gånger om dagen. Om du hoppades att lösa problemet genom att installera den läckta versionen av Gingerbread, vi har dåliga nyheter - det har förekommit ett antal rapporter på XDA Developers Forum att kände upp versionen av Android 2.3 är bricking telefoner och skicka dem till ett oändligt bootloop. Men misströsta inte, kan en fix anländer snart. En källa på Verizon berättade Droid Life som Thunderbolt-ägande anställda "kan ha rätt" till en programuppdatering innan det blir rullas ut till allmänheten - förmodligen en slutlig provning utföras för att starta förtränga patch. Om du är för otålig för att vänta på ännu en firmware uppdatering kan du promenera tydligen ner till din lokala VZW butik och helt enkelt byta in din besvärliga T-bult för en ny. Se bara till att den körs på äldre program innan du tar med den hem.

HTC Thunderbolt frågor förekommer, men en fix är på väg publicerades ursprungligen på Engadget tor, 26 maj 2011 11:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa XDA Developers Forum , Droid Liv | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar