torsdag 26 maj 2011

Prylar som dömts för att göra oss olyckliga, taskiga statistik användas som bevis

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/26/gadgets-convicted-of-making-us-miserable-dodgy-stats-used-as-ev/:
Gadgets måste avrundas uppåt och kastas i en cell alldeles bredvid kött lim, festspel barn och andra ökända Public Enemies. Brottet? Betonar människor ut, enligt forskare vid Ipsos Mendelsohn. Bevisen? En undersökning av välbeställda amerikaner med en hushållsinkomst över $ 100.000 som stönade att deras liv är mer "komplicerat" än för ett decennium sedan. Fördömelse, erkände den stora majoriteten av de svarande också att deras liv är mer "-teknik infunderas" än ett decennium sedan. Forskarna också belyst belägg från en separat undersökning av bifloder, som visar den ökande förekomsten av vissa prylar som lägger till "komplexa kalkyl" i våra liv: E-reader ägande har fördubblats under de senaste åtta månaderna, är smartphone ägande upp till 52 procent procent, och en tredjedel av bifloder antingen äger en tablet eller räknar med att köpa en snart. Tillräckliga bevis, tycks det, att skicka dessa stackars anordningar ner för livet - speciellt om vi bortser från alla andra saker har har stressad rika amerikaner under det senaste årtiondet (recessioner, underskott, dåliga TV-serier) och möjligheten att mer upptagna människor kan faktiskt behöver mer teknik för att hjälpa dem klara .

Prylar som dömts för att göra oss olyckliga, taskiga statistik användas som bevis publicerades ursprungligen på Engadget tor, 26 maj, 2011 09:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Wall Street Journal | källa Adage | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar