torsdag 26 maj 2011

Yahoo uppgraderar sitt e-post för alla, sätter komma uppdateringar och tweets i din inkorg

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/26/yahoo-upgrades-its-email-for-everyone-puts-facebook-updates-and/:
Yahoo är den senaste i en rad av blivande mästare att försöka störta kungen Gmail från sin pinne ovanpå e berget. Företagets nyaste Mail Beta (ingen relation till Gmail Beta ) infördes i oktober förra året, men nu omarbetats UI och nya funktioner är tillgängliga för alla. Med förändringen kommer snabbare laddningstider, starkare spam filtrering, och den låter dig skicka och ta emot att komma uppdateringar och tweets. Det också automatiskt blir bild och video länkar till miniatyrer och hanterar upp till 100 MB bilagor. Dessa tjusiga nya funktioner är förvisso ett steg i rätt riktning (även om den lila lacken inte är det), men tiden kommer att utvisa om det kommer styra webmail världen.

Yahoo uppgraderar sitt e-post för alla, sätter komma uppdateringar och tweets i din inkorg ursprungligen visades på Engadget tor, 26 maj 2011 06:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Yahoo News | källa Yahoo | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar