torsdag 26 maj 2011

Omnio s WOWKeys tangentbord frakt nu, redo att docka din iPhone för $ 100 (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/26/omnios-wowkeys-keyboard-now-shipping-ready-to-dock-your-iphone/:
Kom ihåg att Omnio WOWKeys tangentbord vi nämnde redan i november - den som ger full storlek QWERTY funktionalitet till din iPhone eller iPod Touch? Tja, det är nu tillgänglig för din förbrukning. När du låser iDevice till porten på höger, börjar den automatiskt ladda och synkronisera med iTunes. Därifrån kan du börja skriva texten direkt i din handdator, eller använd tangentbordets tolv snabbtangenter för att styra funktioner musikuppspelning, stänga av skärmen, eller växla mellan PC och iPhone-läge. Du kan även använda mobilens pekskärm som en styrplatta för din Mac eller PC, men du behöver en app som Mobile Mouse Pro att göra det. I grunden är det en EeeKeyboard . Alla sa, denna typ av samverkan kommer att kosta dig runt $ 100, så om du är intresserad, slå källan länk för mer information, eller bege dig förbi paus för en ganska krypa-inducerande video.

Fortsätt läsa Omnio s WOWKeys tangentbord nu sjöfart, redo att docka din iPhone för $ 100 (video)

Omnio s WOWKeys tangentbord nu sjöfart, redo att docka din iPhone för $ 100 (video) publicerades ursprungligen på Engadget tor, 26 maj 2011 09:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa CompuExpert | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar