torsdag 26 maj 2011

Verizon bonanza: Droid X2, Revolution, Trophy, och Xperia Spela Hit Big Red idag

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/26/verizon-bonanza-droid-x2-revolution-trophy-and-xperia-play-h/:
Verizon är allvarligt att diversifiera sin portfölj idag med den officiella i butik lanseringen av fyra nya smartphones. Tre av dem rulla upp i Android växel, även om de alla har stora försäljningsargument utanför Googles programvara. LG: s Revolution är den enda LTE -kapabla luren i gänget, för med sig en 4,3-tums skärm och förinstallerade Netflix för $ 250. Den Droid X2 pressar det på priset, på $ 200, men fördubblar kärnan räkna med Tegra 2 processor och ramper upp resolution till QHD (960 x 540). Gaming aficionados kan spendera lika mycket på Xperia Spela från Sony Ericsson, som erbjuder en slideout gamepad och unik PlayStation Certified status. Att föra upp den bakre är HTC: s berest Trophy , en 3,7-tums Windows Phone som accepterar att det är lite sent till festen och därför skivor $ 50 upp sina be pris, med en $ 150 avgift innan den obligatoriska två-års kontrakt. Vad säger du - köpa, prova, eller dröj kvar?

Verizon bonanza: Droid X2, Revolution, Trophy, och Xperia Spela Hit Big Red idag ursprungligen visades på Engadget tor, 26 maj 2011 02:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Verizon (Droid X2) , (Revolution) , (Xperia Play) , (Trophy) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar